lang="en-GB"lang="en-GB"UTF-8 https://butterflyclassrooms.co.za/xmlrpc.php Emoji Opstel - Butterfly Classrooms class="post-template-default single single-post postid-466 single-format-standard"csstransition cmsms_responsive cmsms_liquid fixed_header enable_logo_side 100

Emoji Opstel

466class="post-466 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-classroom-activities category-technology-in-the-classroom tag-21st-century-skills tag-afrikaans tag-assessment"
August 23, 2018

Terwyl ek besig is om eksamen toesig te hou, kyk ek na die opstel onderwerpe. Daar is altyd een onderwerp wat betaan uit ‘n prentjie wat jou moet inspireer. Toe wonder ek waarmee die kinders sal voorendag kom as jy vir hulle iets soos hierdie gee as opstel onderwerp. 

Mens kan dit ook omdraai en vir die leerders vra om die hoofmomente in ‘n kortverhaal deur emojicons weer te gee. Ek het ‘n vermoede dit sal mens nogal lekker laat dink. 

As een van julle al so iets probeer het, sal ek graag wil hoor hoe dit gegaan het. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

cmsms_color_scheme_footer cmsms_footer_smallPrivacy Policy | Butterfly Classrooms © 2017 | All Rights Reserved